Claus Høj Jensen modtager Dansk Sejlunions Ærestegn

Med 12 VM-titler, heraf 10 i H-båd, sikrer Claus Høj Jensen Dansk Sejlunions højeste udmærkelse.

Det er på Dansk Sejlunions generalforsamling at hæderstegnet tildeles på baggrund af “markante sportslige præstationer”.

Line Marker, formand for Dansk Sejlunion, siger ved overrækkelsen, -Med 10 verdensmesterskaber i H-båd, en af Europas største one design kølbådsklasser med over 6000 producerede både, samt yderligere VM guld i Yngling og Drage, har Claus Høj Jensen cementeret sin plads som en ekstrem succesfuld sejler i dansk sejlsportshistorie.

Line Marker var ikke i tvivl om, at det var på sin plads at hædre Claus Høj Jensen med hædersbeviset. – Claus Høj Jensen er en umanerlig dygtig sejler, hvilket hans mange flotte resultater bevidner. Men samtidig er han også indbegrebet af sportsmanship og en god ambassadør for dansk sejlsport. Han møder sine konkurrenter med et smil og sejler fair, siger hun og fortsætter: Samtidig ser han sine resultater som en holdindsats. Du vinder ingenting i en båd med 3 besætningsmedlemmer i de helt tætte klasser, hvis ikke alle ombord er på et ekstremt højt niveau.

Danske H-bådssejlere ønsker Claus Høj Jensen et velfortjent stort tillykke. Vi er stolte af dig og stolte af dit team.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *