DM for H-både går løs om 3 dage.

Aarhus Sejlklub som er vært, melder klar og glæder sig over at 34 både stiller op.

H-bådsklassen er stor og aktiv. Feltet består af nogle af Danmarks dygtigste sejlere og rummer samtidig bredden.

Nye sejlere nyder godt af ekspertisen i klassen både ved stævner og om vinteren. Spørg du om hjælp, får du hjælp. Som de bedste siger “jo bedre konkurrenterne bliver, jo bedre er vi nødt til selv at blive for fortsat at vinde”.

“Dette er god sportsmanship” siger formand Gitte Busch som arbejder intenst sammen med et underudvalg “Eliteserien” i DHBS, om at skabe større synlighed omkring klassen. Vi vil rigtig gerne have flere med til vores stævner og flere med i vores forening. Det er sjovt at have H-båden som fællesnævner og skabe langvarige relationer på tværs af landet og endda verden. Der kommer hele tiden nye besætninger til, med forskelligt niveau af kompetencer og erfaring. Sidste år stillede en helt ukendt besætning op til DM og tog bronzemedaljen – det er sjovt for alle.

Der kommer mere nyt om Eliteserien i forbindelse med de næste 2 stævner i september, som H-bådsklassen afholder i henholdsvis Middelfart d. 7.-8. og Brejning d. 21.-22. september 2024.

Inden da, skal sejlerne som sagt til Aarhus og dyste om Danmarksmesterskabet og 7 af de bedste danske besætninger drager til Finland i august for at generobre Verdensmesterskabet som Claus Høj Jensen, Frederik Dahl Hansen og Rasmus Andresen vandt i 2023.

Læs pressemeddelelsen om DM for H-både 2024 HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *