Facebook Danske H-bådsejlere

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 days ago

Vinderbilledet fra fotokonkurrencen ved Palby Fyn Cup 2011. Umiddelbart før billedet blev taget havde vi været oppe og logge 15.7 knob målt på GPS’en. Foto: Christian Rosendal (Hakuna Matata, Kolding)

See MoreSee Less

Vinderbilledet fra fotokonkurrencen ved Palby Fyn Cup 2011. Umiddelbart før billedet blev taget havde vi været oppe og logge 15.7 knob målt på GPSen. Foto: Christian Rosendal (Hakuna Matata, Kolding)

Comment on Facebook

Det var en super tur. Jeg tror det var der vi vandt i rytmehans. Og kom rundt på under 23 timer.

15,7 i en H, så er speederen da vist i bund. Men jo det var et frisk år. Jeg sejlede selv i en Luffe 40.04, og vi nåede vist ikke op på 15,7. Gætter på I er et sted mellem Horne og Lehnskov?

1 week ago

Netop overstået møde med Vedbæk Sejlklub – hvor vi har aftalt at H-Båds ligaen starter sæsonen 2023 den 13-14 maj…. Sæt “X” i jeres kalender og glæd jer.

See MoreSee Less

Netop overstået møde med Vedbæk Sejlklub - hvor vi har aftalt at H-Båds ligaen starter sæsonen 2023 den 13-14 maj….   Sæt “X” i jeres kalender og glæd jer.

Comment on Facebook

Fedt Henrik og tak Vedbæk Sejlklub🙌🏻

Det tror jag att sundets båtar bara måste pricka in 😎👌🏼

Fedt, så kommer Blue Dolphin fra Gilleleje, nok og leger med⛵

1 week ago

Hej,

Jeg er igang med at tage YachtSkipper 3 bevis, og har valgt en H-båd til min opgave. Fordi jeg har plane om at skaffe mig en på et tidspunkt. Nu skal jeg have fundet forskellige informationer omkring båden, men synes det er lidt svært at finde noget som stabilitets kurver over båden eller erfaringer i forhold til hvilket vind og vejr det er godt og dårligt at sejle i osv.

håber der er nogen der kan og ville dele deres viden/erfaringer med mig.

Mange tak i forvejen⛵️😀 See MoreSee Less

Comment on Facebook

Hej Vivien, Har selv foretaget en YachtSkipper 3 Opgave med en H-Båd som udgangspunkt. Send mig gerne en privat besked, hvis du ønsker inspiration 🙂 Hilsen Jonas

Load more