Danmarksmesteren 2021 er fundet.

Fik du oddset ?

DM 2021 blev afholdt I Onsevig på Vestlolland. Havnen i Onsevig er ikke ret stor og området på land hvorfra bådene søsættes er heller ikke stort. Men med styr på logistikken gik søsætningen og senere optagningen uden store problemer. Stævnet startede med at stævneledelsen besluttede at hæve antallet af sejladser fra 3 til 4 om dagen så der blev max. 12 sejladser de 3 stævne dage. Med forholdsvis korte baner og et sejladsområde umiddelbart uden for havnen viste det sig at være en god beslutning.

Første dag på vandet var vinden svag springende og meget svært at gennemskue. Efter 4 sejladser var der stor point lighed og nogle af forhåndsfavoritterne havde taget sin del af pointene.

Dag 2. Let tiltagende vind over hele dagen. fantastisk sejl vejr. 4 gode sejladser.

Dag 3 Vinden frisk og opfriskende i løbet af dagen. 3 fine sejladser med planeture på lænse benene, sjovt. Sidste sejlads aflyst jeg ved ikke hvorfor, det blæste ca. 10 m/s og vi havde 1,5 time tilbage af tidsplanen.

Resultater fra DM
https://www.manage2sail.com/da-DK/event/b7cbf2b7-9481-413e-baed-d9beb92a42f7#!/results?classId=2776cf13-ba82-41dc-81fe-2785b3e5007d

Super flot arrangement både på vandet og på land. Vi følte os som konger de 3 dage stævnet varede, med en stor stab af flinke og arbejdsomme hjælpere som sørgede for forplejning og logistik til de ca. 150 personer der var med.

Desværre er klassen ved at udvikle sig, synes jeg, i en kedelig retning. Det drejer sig om at rette fejl der bliver lavet på banen. Flere har fortalt om mærkeberøringer og SB – BB-situationer som ikke bliver rettet hvis ikke der bliver vist et flag. Måske skal vi være bedre til at lægge protester? Samtidigt tror jeg ingen ønsker sig et protest h—— hvor sejladserne bliver afgjort på land i stedet for på vandet.

Det ville også være et godt tiltag for at få nye sejlere til at blive i klassen, hvis de lidt mere garvede sejlere ikke bruger de nye sejleres usikkerhed til egen fordel.

Med sejler Hilsen Team Viola

Se de flotte billeder Mogens Hansen tog under stævnet.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.5977324975640845&type=3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *