Tak til Struer Sejlklub for skønt værtsskab af H-bådsklassens 2. stævne i Eliteserien

Det er med stor taknemmelighed, at H-bådsklassen vender hjem efter stævnet i Struer. De frivillige i Struer Sejlklub har på vanlig vis gjort sig umage med at få alt til at spille optimalt for sejlerne. Det gælder bureau, morgenmad, smurte madpakker, moleøl, baneteamet og den flotte middag lørdag aften.

Der spilles musik i hall’n lørdag eftermiddag i forbindelse med indvielse af “Søsportens Hus” og Shantykoret underholder med sømandsviser. Det er et fantastisk flot nyt klubhus, Struer Sejlklub har fået sig. Læs om- og se det på hjemmesiden https://struersejlklub.dk/

Vejret som Struer Sejlklub desværre ikke er herre over, viste tænder med meget regn og blæst, dette sammenholdt med 12-13 grader i dagstemperatur, afføder lidt mere trætte sejlere end vanligt. Humøret er dog i top og der er mange positive tilkendegivelser til stævne- og baneleder, samt det store hold af frivillige der sikrer et perfekt afholdt stævne i Struer.

Tak til alle sejlerne for at møde frem. Det er første år vi sejler i 3. weekend af juni. Ændring af weekender giver ofte lidt udfordringer ift. planlægning for de enkelte teams. DHBS vil melde 2025 kalenderen ud, allerede ved denne sæsons sidste stævne i Brejning, som også, er det 4. stævne i Eliteserien. En forbedring på 2 måneder fra sidste år.

En stor tak til Minbaad for pressemeddelelse fra Eliteseriens 2. stævne i Struer. Det er i den grad værdsat, at artikler og pressemeddelelser udgives fra DHBS’ stævner – Læs pressemeddelelsen fra Minbaad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *